Sales, Acquisitie, Websites, SEO, Vindbaarheid, Marketing, Sales en Acquisitie boeken, Sales en Acquisitie boek, Sales boek, Acquisitie boek,

Nieuwe website voor IJsclub De Eendracht in Oosterwolde

Een aantal maanden geleden kwam de penningsmeester van onze plaatselijke ijsclub De Eendracht in Oosterwolde met de vraag of ik nog websites ontwikkelde. Hij wist dat ik in het verleden beroepsmatig websites maakte. Nu had ik al een aantal maanden geen websites gemaakt, omdat ik weer in loondienst was gegaan.

Ik heb het altijd leuk gevonden om websites te bouwen en dat deze vraag tot mij kwam, was voor mij toch weer een “trigger” om mijn hobby, want dat is het toch wel, weer op te pakken.

Juist omdat de techniek en mogelijkheden snel gaan op dit gebied, was dit voor mij weer een excuus om hierin te duiken. Gelukkig was ik, met betrekking tot kennis, nog niet alles vergeten.

De eerste indruk van de oude website was nogal bijzonder. De website was al in geen jaren aandacht aan geschonken. De website zat nog zo in elkaar, zoals websites 15 jaar geleden werden ontworpen.

Wat was de vraag

De vraag was om een simpele one-page website te maken. Geen poespas, alles op 1 pagina. 

Na een aantal keer gesprekken te hebben gehad, is daar natuurlijk uit gekomen dat de website meerdere pagina’s zou moeten krijgen. De informatie kan prima op de home page, maar dan heb je ook zeker een contactpagina en een lid worden pagina nodig.

Uiteindelijk is het, met betrekking tot de uitstraling, een voor het oog simpele website geworden. Maar realiseer me dat deze vereniging, niet meer nodig heeft. Juist omdat deze website zo plain en simpel is, maar voldoet aan de vraag van de vereniging, mag ik trots zijn, dat ik weer eens een website heb afgeleverd, die voldoet aan de vraag van de klant.

Moraal van het verhaal. Hoe simpel en voor het oog makkelijk een website ook kan zijn, de vraag van de klant is het belangrijkst.

Neem eens een kijkje op de website: www.ijscluboosterwolde.nl