websites voor boekhouders, marketing voor administratiekantoren, marketing voor boekhouders, facebook voor boekhouders, Acquisitie voor boekhouders,

Facebook marketing voor administratiekantoren

Facebook marketing is ook een belangrijk onderdeel van online marketing voor administratiekantoren en wordt vaak onderschat. Een Facebookpagina is in feite helemaal niet zo veel werk, maar als u er niet veel van weet, kan dit veel tijd en ergernis opleveren wij kunnen in korte tijd een Facebook bedrijfspagina voor u maken. Deze kan gekoppeld worden aan uw website, zodat u blogs en nieuwsberichten direct op uw pagina kunt delen. Wij bieden daarin vele mogelijkheden, zoals Facebook Ads en like en deel acties om meer bezoekers te krijgen. Ook een Facebookpagina bieden we aan tegen concurrerende tarieven. 

Online marketing voor administratiekantoren

Iedereen weet tegenwoordig wat online marketing betekent en wat daarvan de bedoeling is. Ondanks dat dit toch best belangrijk is, blijkt in veel gevallen dat dit een ondergeschoven kindje is. Met name in de administratieve sector, merken we dat het gros van zelfstandige boekhouders en accountants geen website hebben. Daarbij komt ook nog, dat ze vaak online helemaal niet te vinden zijn. Kortom een gemiste kans. Want een website of Facebookpagina gaat je zeker klanten opleveren.

 

Waarom hebben deze boekhouders geen website? Het gaat ten eerste om de onwetendheid. Het schort nog wel eens aan de kennis die een boekhouder heeft in de “Online Media”. Ten tweede ligt het ook aan de kosten en de manier waarop de meeste website bouwers te werk gaan. Oftewel hun diensten verkopen. De welbekende opdringerige manier. Daarnaast worden er hoge tarieven gevraagd.

 

Al onze website worden gebouwd in WordPress, dit houdt voor ons en u in dat we tegen lage Tarieven een website kunnen bouwen.

Wij leveren complete websites af. Het is een relatief grijs gebied hoe lang website bouwers met een website bezig zijn. We willen hierin graag transparant zijn.

seo specialist voor administratiekantoren

SEO voor administratiekantoren

SEO betekent Search Engine Optimization. Letterlijk bedoelt men hiermee je website vindbaar maken in “Search Engines” oftewel zoekmachines.

 

Wij verzorgen speciaal de SEO voor administratiekantoren. Doordat we weten hoe en waarop administratiekantoren gevonden willen worden door hun doelgroep, zijn wij in staat in korte tijd je website op de eerste pagina van zoekmachines te laten verschijnen. Hiermee vergroot je de kans, dat je doelgroep op je website terecht komt.

[WPCR_INSERT]

Postadres

De Hegen 49

8431 JR

Oosterwolde

andre@art2leads.nl

06 81 72 79 36

Bedrijfsgegevens

Arts To Leads

Kvk: 65140338

BTW: NL104858941B01

Bank: NL61BUNQ2032283409

Arts To Leads heeft een nieuwe naam Arts To Leads Media & Design

Deze nieuwe naam brengt een actie met zich mee!

Wij willen graag ons portfolio uitbreiden, daarom bouwen wij nu volledig en goed gevonden websites voor slechts € 100,- excl. BTW. Heeft u interesse? Laat dan vrijblijvend uw email adres achter en wij nemen contact met u op!

Uw aanvraag is in behandeling

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Arts To Leads will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.