Klantenservice uitbesteden

Klantenservice uitbesteden

U kent het wel, u wilt lekker ondernemen, maar door de vele telefoontjes die u per dag krijgt, komt u daar nauwelijks aan toe. Door onze dienst: klantenservice uitbesteden, houdt u zelf meer tijd over om te ondernemen.

klantenservice uitbesteden

 

Deze dienst is er vooral voor zzp’ers die aan een klantenservice niet zoveel geld willen besteden.

Levert de klantenservice uitbesteden geld op?

Wanneer u zelf al die telefoontjes beantwoord, dan kost dit al snel 1 à 2 uur gemiddeld op een dag. Bereken dat eens met uw uurtarief. Dan kan dit heel snel uit.

Dagelijks verkopers aan de lijn

Doordat ik ervaar dat ondernemers dagelijks verkopers aan de lijn hebben, die altijd op het verkeerde moment bellen en hun zin door willen drijven, bent u al veel tijd kwijt. Ik heb ervaring aan de verkopende kant van de lijn, waardoor ik ook in staat ben deze “verkopers” af te wimpelen.

Offerte aanvragen

U krijgt geregelt potentiële opdrachtgevers aan de lijn. Ook deze mensen bellen vaak op het verkeerde moment. U als ZZP’er wil deze klant natuurlijk te woord staan, waardoor uw werk onderbroken wordt. In dat geval heeft u ook niet de juiste middelen bij de hand om een inventarisatie te noteren. Ze bellen vaak voor onder andere offertes aanvragen en vragen over uw dienstverlening. Deze mensen willen graag snel antwoord. Ik kan een gedegen inventarisatie doen van de werkzaamheden die gedaan moeten worden. Zodat u alleen nog een offerte hoeft te sturen. Dit scheelt u een hoop tijd. Ik ben van mening dat het ijzer gesmeden moet worden als het heet is. Klanten die moeten wachten gaan naar een ander.

Afspraken maken

Wanneer u werkt met een leadgenerator die opdrachten verkopen zoals bijvoorbeeld werkspot.nl of freelancer.nl. Dan bestaat er zelfs de mogelijkheid, dat ik een inventarisatie kan doen van deze opdracht.  Ik bel naar de potentiële klant en zorg ervoor dat u goed voorbereidt naar deze opdrachtgever kunt.

Garantie

Door op deze manier uw klantenservice uit te besteden, zult u merken dat u efficiënter kunt werken. U verliest geen tijd meer aan nutteloze telefoontjes van verkopers. Potentiële klanten die offertes willen ontvangen of mensen die vragen hebben over uw dienstverlening. Hierdoor kan ik u garanderen dat u op jaarbasis veel meer geld zult gaan verdienen, door op een efficiënte manier met mij samen te werken.

 

Wilt u meer informatie stuur dan een mail naar info@arts2leads.nl of neem vrijblijvend contact op met 06-81 72 79 36.

 

Arts To leads is uw partner in Acquisitie, Sales en Klantenservice.

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://arts2leads.nl/klantenservice-uitbesteden">
LinkedIn