Administratiekantoor verkopen? Wij regelen het!

Administratiekantoor of klantenportefeuille verkopen?

U wilt graag stoppen met uw administratiekantoor. Hierin is helaas geen opvolger te vinden. Daarvoor kunt u ervoor kiezen om uw klanten te informeren, dat u er mee wilt gaan stoppen en dat ze op zoek moeten gaan naar een andere dienstverlener. Of u kunt uw klantenportefeuille verkopen. Daarin bieden wij de mogelijkheid om met ons netwerk in contact te komen.

Ons netwerk

In ons netwerk bevinden zich verschillende financiële dienstverleners:

 • Boekhouders
 • Accountants
 • RA Accountants
 • AA Accountants
 • Belastingadviseurs
 • Register Belastingadviseurs (RB)

In dat netwerk bevinden zich ook veel ondernemers. Deze ondernemers staan ervoor open om bedrijven over te nemen. Uiteraard tegen een aannemelijk bod. Zodoende heeft u in ieder geval zicht op een mooi bedrag op uw oude dag. Wij zorgen voor bemiddeling tussen u en een potentiële koper. Doordat wij een geschikte koper in ons netwerk voor u gaan vinden, hoeft u zich daarom geen zorgen te maken.

Unieke werkwijze bij klantenportefeuille verkopen

Onze unieke werkwijze kenmerkt zich doordat de verkopende partij geen “courtage” hoeft te betalen. Hierdoor is de drempel lager om een partij als ons in te schakelen.

Wij brengen uw gegevens in kaart en wij nemen vervolgens contact op met een potentiële koper, waarvan wij denken die het beste bij uw past.

Met uw gegevens wordt discreet omgegaan, zodat uw idee om uw klantenportefeuille te verkopen, hierdoor niet op straat komen te liggen.

Ook in ons netwerk houden we uw bedrijfsgegevens voor ons, waardoor de kans minimaal wordt op het uitlekken van uw plannen en u hierdoor niet bestookt wordt met telefoontjes van geïnteresseerden. Hiervoor tekenen we een overeenkomst “geheimhoudingsplicht”.

Deze dienst is gratis en vrijblijvend voor de verkopende partij!

Goodwill bij klantenportefeuille verkopen

U staat op het punt uw klantenportefeuille te verkopen, maar wat komt hierbij nu kijken? Waar moet u rekening mee houden. Er zijn een aantal dingen, waardoor u in een goede positie staat:

 • Zijn er overeenkomsten aanwezig van uw klanten?
 • Hoe lang duren deze overeenkomsten nog?
 • Is er personeel, dat overgenomen moet worden (vaste contracten etc.)*
 • De hoogte van de jaaromzet.
 • De hoogte van de kosten.

Wanneer al het bovenstaande inzichtelijk is, kan de kopende partij u een aannemelijk bod doen. Er komt natuurlijk wel weer bij kijken, maar dit is in grote lijnen, wat erbij komt kijken.

*Personeel kan ook een nadelig effect hebben. Het kan zijn dat de kopende partij, daar juist geen behoefte aan heeft. Echter valt over deze personeelsleden ook te onderhandelen. Het kan overigens wel een nadelig effect hebben op het bedrag aan Goodwill.

U kunt contact opnemen middels het contactformulier voor meer informatie.

klantenportefeuille verkopen

 

klantenportefeuille verkopen

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://arts2leads.nl/klantenportefeuille-verkopen">
LinkedIn