SEO voor administratiekantoren, marketing voor administratiekantoren, marketing voor boekhouders, facebook voor boekhouders, online marketing voor administratiekantoren, websites voor boekhouders, website voor administratiekantoren, facebook marketing voor boekhouders, acquisitie & sales training en coaching voor boekhouders en accountants, acquisitie voor boekhouders en accountants, online lead generatie voor boekhouders en acountants, websites voor boekhouders en accountants, klantenportefeuille of administratiekantoor verkopen, klantenservice uitbesteden, klantenportefeuille verkopen, acquisitie training voor boekhouders, sales training voor boekhouders, administratiekantoor verkopen

Administratiekantoor verkopen

Wellicht dat u op een punt komt te staan dat u, uw administratiekantoor wilt verkopen. Dit kan natuurlijk doordat u een nieuwe uitdaging wilt aangaan, maar ook dat u toch van uw welverdiende pensioen wil gaan genieten. Dit betekent; uw administratiekantoor verkopen of heeft u een kantoor aan huis dan wilt u uw klantenportefeuille verkopen.

Wat klanten over ons zeggen:

Arts To Leads
Average rating:  
 2 reviews
by Anonymous on Arts To Leads

Ik schrijf op dit moment een review vanuit... lees meer

by Dhr. Bestman on Arts To Leads

Ondanks dat dit bedrijf nog niet zo heel... lees meer

Klantenportefeuille of administratiekantoor verkopen

Het is meestal een keuze die u maakt wanneer er geen opvolger binnen uw bedrijf is. Veel administratiekantoren stoppen en laten hun klanten op zoek gaan naar een nieuwe kantoor. U laat uw klanten in principe gaan. Echter is er ook een mogelijkheid om juist uw klanten te helpen met het zoeken naar een nieuwe dienstverlener. Met andere woorden, u verkoopt uw administratiekantoor. Maar natuurlijk niet aan de eerste de beste. U wilt immers dat uw klanten zo behandelt worden zoals u dat ook doet.

Ons netwerk

Door de diensten die we aanbieden voor de administratieve sector, hebben wij een groot netwerk kunnen opbouwen. Dit netwerk bestaat hoofdzakelijk uit ondernemers met administratiekantoren. Maar ook zelfstandige boekhouders en accountants. Veel van deze ondernemers willen graag een groei realiseren en wat is er dan mooier om deze ondernemers de kans te geven uw administratiekantoor te kopen. Ten eerste helpt u hen met de groei en ten tweede helpt u uw zelf door uw administratiekantoor te verkopen en er nog wat aan over te houden.

Hoe gaan wij te werk

U komt bij ons op de website en vult het contactformulier in. U zet uw vraag bij ons uit.

 

Vervolgens nemen wij contact met u op om nader kennis te maken met u en om uw wensen en ideeën te inventariseren.

Hierna zullen wij de vraag uitzetten in ons netwerk. Wij filteren de geïnteresseerden door gericht vragen te stellen en inventariseren of de eventuele koper de financiële middelen heeft tot de overnamekosten of goodwill.

 

Wij zullen in eerste instantie maximaal 2 geïnteresseerden selecteren die met u in gesprek kunnen gaan.

 

Deze geïnteresseerden zullen een geheimhoudingsovereenkomst tekenen. U wilt natuurlijk niet dat uw plannen, om uw administratiekantoor te verkopen, op straat komen te liggen.

Bemiddelingskosten

Onze bemiddelingskosten? Die hebben we niet. Als u ons inschakelt betaalt u dus helemaal niets. Ons verdienmodel ligt bij de eventuele koper. 

Waar moet u aan denken

Wanneer u denkt aan uw administratiekantoor verkopen komt er natuurlijk wel wat bij kijken. om uw positie te versterken kunt u aan het volgende denken:

  • Zijn er overeenkomsten aanwezig van uw klanten
  • Hoe lang duren deze overeenkomsten nog
  • Is er personeel aanwezig, dat overgenomen moet worden(vaste contracten etc)
  • Hoogte van de jaaromzet
  • Hoogte van de kosten

Wanneer het bovenstaande inzichtelijk is, kan de kopende partij u een aannemelijk bod doen. Personeel kan een nadelig effect hebben op de verkoopprijs van uw kantoor, echter zien wij het altijd als een voordeel. Personeel is een vertrouwd gezicht voor uw klanten en wanneer deze overgenomen worden, hebben uw klanten ook iets vertrouwds.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Arts To Leads
Average rating:  
 2 reviews
by Anonymous on Arts To Leads

Ik schrijf op dit moment een review vanuit anonimiteit, waarom? Omdat ik nog middenin een onderhandelingsfase zit van de verkoop mijn administratiekantoor. Ik schrijf graag deze review omdat ik deze ook met mailcontact met André gedeeld heb. Enkele quotes uit mijn e-mails richting Arts To Leads.

"Dank voor de toezending van de geheimhoudingsovereenkomst en  past uitstekend in je professionele wijze van bemiddeling".

Het feit dat ik dit benadruk vindt ik zelf zeer belangrijk en dit ervaar ik ook daadwerkelijk. Wij hebben regelmatig contact en ik merk dat hij zich echt inzet voor zowel de potentiële koper als mij "de verkoper". Ik heb het gevoel dat dit een goede afloop zal zijn. Ik zeg ook eerlijk dat de koop nog niet rond is, maar de "kopers" die hij aanlevert, passen ook zeker in de werkwijze en de manier waarop ik mijn kantoor run. André zoekt ook zeker naar potentiële kopers die werken volgens mijn principes.

by Dhr. Bestman on Arts To Leads

Ondanks dat dit bedrijf nog niet zo heel lang geleden begonnen is met het bemiddelen in de verkoop, hebben ze voor mij uitstekend werk verricht. Ze zijn zorgvuldig met de informatie en hebben een potentiële koper voor mijn portefeuille gevonden die ook echt werkt zoals ik dat ook doe. Bovenal vragen ze geen bemiddelingskosten en zorgen zij voor een goede correspondentie.

Bedankt André

Postadres

De Hegen 49

8431 JR

Oosterwolde

andre@art2leads.nl

06 81 72 79 36

Bedrijfsgegevens

Arts To Leads

Kvk: 65140338

BTW: NL104858941B01

Bank: NL61BUNQ2032283409