Gastles Acquisitie en klanten werven

Wij verzorgen gastlessen acquisitie en klanten werven. Deze lessen verzorgen wij onder andere voor scholen en bedrijven.

 

Acquisitie en klanten werven gebeurd tegenwoordig vaak via online marketing, echter heb je daar, als startend bedrijf of ondernemer met een klein budget, dus geen geld voor. Ook wanneer je studeert en de ambitie hebt om een bedrijf te starten, omdat je een commerciële opleiding volgt, wil je natuurlijk graag weten hoe je snel met zo min mogelijk kosten nieuwe klanten krijgt voor je (toekomstige) bedrijf.

 

Acquisitie

Acquisitie is niks anders dan het werven van klanten. Online marketing betekend niet per definitie dat nieuwe klanten aan komen waaien. Acquisitie is nog steeds de manier om nieuwe klanten te werven. Waarom? Het is efficiënt in kosten. Je creëert er ook nog steeds snel nieuwe klanten mee. Acquisitie is rechtstreeks contact met de potentiële klant. Door leuke gesprekken te voeren creëer je een gunfactor potentiële klanten gunnen je je verhaal te doen, je bouwt naamsbekendheid op door je bedrijf te noemen, maar ook met je eigen naam.

 

Postadres

De Hegen 49

8431 JR

Oosterwolde

andre@art2leads.nl

06 81 72 79 36

Bedrijfsgegevens

Arts To Leads

Kvk: 65140338

BTW: NL104858941B01

Bank: NL61BUNQ2032283409