Sales, Acquisitie, Websites, SEO, Vindbaarheid, Marketing, Sales en Acquisitie boeken, Sales en Acquisitie boek, Sales boek, Acquisitie boek,

Diensten

Website Klein

1 pagina website. Deze bevat alle gegevens op pagina. Ideaal voor one product webshops. Of een pagina waarbij een website niet het allerbelangrijkste is, maar wel dat klanten informatie over je bedrijf kunnen vinden.

Wat krijg ik?

€ 250,-

Website Middel

Een maximaal 4 pagina website. Ideaal om je klanten een volledige impressie te geven van de diensten die je bedrijf aanbiedt. Je bedrijf zal beter gevonden worden door zoekmachines voor mensen die je diensten zoeken.

Wat krijg ik?

€ 350,-

Website Groot

Dit is een omvangrijke website van max. 5 pagina's en mailadressen. Je bedrijf zal beter gevonden worden in zoekmachines. Zal een vermelding krijgen in Google Mijn Bedrijf. Door SEA zal je website bovenaan in Google kunnen komen.*

Wat krijg ik?

€ 500,-

Website Compleet

Een onbeperkt aantal pagina's op je website of producten in je webshop. Ideaal om je klanten een volledige impressie te geven van de diensten die je bedrijf aanbiedt. Je bedrijf zal beter gevonden worden door zoekmachines voor mensen die je diensten of producten zoeken.

Wat krijg ik?

Dit zal een volledig gepersonaliseerde website/webshop zijn op basis van uw wensen. We maken een afspraak om uw wensen in kaart te brengen en zullen u adviseren om een website te creëren die volledig aan uw wensen voldoet. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze optie.

Via offerte