Vindbaarheid in zoekmachines optimaliseren

De meeste SEO specialisten richten zich op Google, maar is dit voldoende om vindbaarheid in zoekmachines optimaliseren? Sterker nog is BING met een opmars bezig?

Vindbaarheid in Google

Google is nog steeds DE ZOEKMACHINE in Nederland. We zien wel dat BING een behoorlijke opmars maakt in Nederland ten opzichte van voorgaande jaren. Computers worden gekocht met windows 10 en explorer. Gebruikers maken dus steeds meer gebruik van Internet Explorer. Internet explorer maakt standaard geen gebruik vaan Google, maar van BING.

Windows 10 gebruikers zullen dan ook gebruik maken van BING, wat steeds meer op komt zetten. Moet ik Google laten voor wat het is? Absoluut niet. Voor Nederland betekent dit dat het wel handig is je website vindbaar te maken in BING. Nieuwe klanten zijn nieuwe klanten of het nu van Google komt of van BING.

Arts To Leads heeft een nieuwe naam Arts To Leads Media & Design

Deze nieuwe naam brengt een actie met zich mee!

Wij willen graag ons portfolio uitbreiden, daarom bouwen wij nu volledig en goed gevonden websites voor slechts € 100,- excl. BTW. Heeft u interesse? Laat dan vrijblijvend uw email adres achter en wij nemen contact met u op!

Uw aanvraag is in behandeling

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Arts To Leads will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.