SEO voor accountants, boekhouders en administratiekantoren

SEO voor accountants, De toegevoegde waarde van een website zonder onderhoud, verkoop van een administratiekantoor

Veel bedrijven in deze sector proberen klanten binnen te halen. De trend is het online binnenhalen van klanten. De meeste administratiekantoren, zelfstandige boekhouders en accountants doen dit via leadgeneratoren. Geen slecht idee, maar hoe mooi zou het zijn als dit ook zonder die leadgeneratoren kan. Een goede website maar vooral goed vindbaar zijn bieden daar uitkomst voor. Wij verzorgen SEO voor accountants, boekhouders en administratiekantoren.

Pas geleden heb ik een website gemaakt voor een Cijfermeester. Cijfermeester is een franchise organisatie met 1 website www.cijfermeester.nl. Daarnaast hebben alle cijfermeesters een pagina op die website, ze ranken op zich goed in google. Maar nieuwe klanten blijven uit. En franchise al cijfermeester weerhoudt de prospect verder te klikken in een zoekresultaat. Waarom? Ze willen een kantoor in de buurt. Cijfermeester wekt de perceptie dat het duur is, maar niks is minder waar. Cijfermeesters zijn individuele kantoren, die hun eigen prijzen bepalen. Omdat onderscheid te kunnen laten zien heb ik een website voor Cijfermeester Haren ontwikkeld.

Wanneer je op zoek gaat naar iemand die je boekhouding doet in Haren dan ga je op zoek naar……Ja ga maar eens op zoek naar zo’n bedrijf in Haren en kijk of je hem tegenkomt met zijn website in zoekmachines. Een persoonlijke website trekt eerder de aandacht van regionale prospects.

Een eigen website en een goede SEO specialist op je website is erg belangrijk. Gelukkig zijn wij er voor deze sector.

Ben jij ook moe van die slechte leads? Werf dan leads via je eigen website. Neem vrijblijvend contact met ons op om jouw website goed vindbaar te krijgen in zoekmachines.

Arts To Leads heeft een nieuwe naam Arts To Leads Media & Design

Deze nieuwe naam brengt een actie met zich mee!

Wij willen graag ons portfolio uitbreiden, daarom bouwen wij nu volledig en goed gevonden websites voor slechts € 100,- excl. BTW. Heeft u interesse? Laat dan vrijblijvend uw email adres achter en wij nemen contact met u op!

Uw aanvraag is in behandeling

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Arts To Leads will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.