Goedkope website laten bouwen

Wat is het idee achter dat website bouwers een dure website bouwen voor hun klanten? Hoe komen die kosten tot stand? Omgerekend in het aantal uren dat een website bouwer bezig is met het maken van jouw unieke website, staat gelijk aan het uurtarief van een dure advocaat. Hoe dat kan? Tja men weet niet wat een websitebouwer doet en hoeveel tijd het hem kost. Een goedkope website laten bouwen, lijkt verder weg dan ooit, tenzij je zelf met de gratis websites als Jimdo of Strato en de vele andere aanbieders. Uiteraard bieden zij ook een betaalde versie aan. Prima idee zou je denken.

Laten we voorop stellen dat we allemaal Nederlanders zijn, ook wij. We willen zo min mogelijk betalen voor een website en steken er het liefst zelf wat tijd in. Veel mensen met een website weten niet hoe je website goed gevonden kan worden in zoekmachines. Dit is iets wat je totaal niet kunt beïnvloeden met gratis websites of websites waar je standaard templates kunt gebruiken maar wel een eigen domeinnaam.

Met deze websites heb je totaal geen invloed op de zoekwoorden en kun je geen zoekwoorden toevoegen op waar jouw website op gevonden kan worden. Met andere woorden; je krijgt een mooie website op dit soort websites als Jimbo, Strato etc. maar bezoekers zullen uitblijven

Laat een goedkope website bouwen door ons

Ik ben ervan overtuigt dat u meerdere malen offertes heeft opgevraagd van website bouwers. Logisch want iedereen wil een strakke, goed uitziende website die ook nog goed gevonden wordt, maar wel tegen een redelijke prijs. Wij zijn gemiddeld 6-12 uur bezig met het bouwen van een website. Hierdoor zullen we vaak ook niet hoger zitten dan een tarief van €249,- ex BTW.

Onderhoud van de website

Onderhoud van de website is essentieel. Regelmatig “updaten” is zeer belangrijk. Na het laten bouwen van een website krijg je vaak de inloggegevens van de website. Maar we zien vaak dat er geen aandacht meer wordt gegeven aan de website. Echter aan de achterkant van de website gebeurd er dan heel veel. Ondernemers met een website hebben vaak geen idee, wat gebrek aan onderhoudt, doet met de website in zoekmachines. Wij zijn, wat dat betreft, geen cowboys op het gebied van onderhoud. Wij onderhouden websites voor €20,- per maand ex. BTW. We houden dan ook echt alles bij, onder ander updates en SEO. Door de constant veranderende eisen die zoekmachines stellen aan de ranking van websites, is het van belang om hier bovenop te zitten. Dat doen wij voor die €20,- ex BTW per maand.

Warme leads

Voor al onze klanten bieden we de mogelijkheid om bezoekers te kunnen herkennen. Dit houdt concreet in dat we kunnen analyseren welke bedrijven er op de website terecht komen. Deze bedrijven hebben dus daadwerkelijk interesse in diensten die je aanbiedt.

Waarom nemen deze bezoekers geen contact op via het contactformulier zou je denken? Tja sommige bezoekers moet je zelf over die streep trekken. Het kan daarom ook geen kwaad om met die gegevens iets te doen. En met iets doen bedoelen, gewoon de motivatie hebben om deze bedrijven telefonisch te benaderen. Er is immers al een vorm van interesse.

Arts To Leads heeft een nieuwe naam Arts To Leads Media & Design

Deze nieuwe naam brengt een actie met zich mee!

Wij willen graag ons portfolio uitbreiden, daarom bouwen wij nu volledig en goed gevonden websites voor slechts € 100,- excl. BTW. Heeft u interesse? Laat dan vrijblijvend uw email adres achter en wij nemen contact met u op!

Uw aanvraag is in behandeling

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Arts To Leads will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.