Goed vindbare website

SEO voor accountants, De toegevoegde waarde van een website zonder onderhoud, verkoop van een administratiekantoor

Iedereen wil een goed vindbare website. De meeste websitebouwers, zijn enorm creatief en leveren mooie websites af. Vanaf dat moment denk je dat je website klanten gaat genereren, want dat is de bedoeling immers.

Je hebt een mooie website met contactformulier en dan?? Dan heb je website die je zelf in beheer hebt. Je besteed er niet heel veel aandacht aan, want het ontbreekt aan kennis en tijd om die kennis op te kunnen doen.

Je weet niet hoeveel bezoekers er op je website komen en al helemaal niet of je er ook nieuwe klanten uithaalt. Kortom je website voldoet niet aan de verwachting. Maar…je website kan er echt toe doen om nieuwe klanten te werven.

Veel ondernemers realiseren zich niet dat je ook wat aan een website moet doen om nieuwe klanten te werven. Een website opzich is natuurlijk mooi, maar het analyseren en het zien of een website nieuwe relaties converteert is des te belangrijk.

Onderschatting

Men onderschat het onderhoud en het verkrijgen van een goed vindbare website weleens. Wij, de websitebouwers en SEO (vindbaarheid in zoekmachines) specialisten, zijn feitelijk van onschatbare waarde voor de vindbaarheid van je website. Je website zorgt immers voor nieuwe klanten.

Kortom

Laat je website in onderhoud bij een specialist die niet alleen de onderhoud verzorgt, maar ook je vindbaarheid kan garanderen. En wij kunnen dat.