Acquisitie en Sales boeken

Na jarenlange ervaring in Acquisitie en Sales voor diverse bedrijven hebben we een 2-tal Acquisitie en Sales boeken uitgebracht. De 2 boeken zijn voor de dienstverlenende sector, zoals administratiekantoren, makelaardij en financiële instellingen, maar we hebben ook een boek uitgebracht voor de handel.

Waarvoor hebben we deze Acquisitie en Sales boeken geschreven

Acquisitie kan lastig zijn voor veel ondernemers en bedrijven. Sales lukt altijd wel bij reeds bestaande klanten. Maar als ondernemer of eigenaar van een bedrijf heb je de ambitie om te groeien. Als ondernemer zit je immers nooit stil om successen te behalen. En daar hoort ook het targetten van je (nieuwe) doelgroep bij. In veel sectoren heb je last van concurrentie. Dit houdt concreet in dat je ergens een klant verliest en er ergens ook weer een klant bij krijgt. Maar een groei loopt dan gestaag. Maar ook de startende ondernemer loopt tegen het probleem aan. Nieuwe klanten binnenhalen, dat is steeds vaker een probleem.

Iedere ondernemer wil nieuwe klanten, dat is niet nieuw. Of je nu start of reeds gevestigd bent. Als gevestigde ondernemer ben je ooit zelf begonnen met acquireren en als startende ondernemer moet je nog beginnen. In uitzonderlijke gevallen komen de klanten vanzelf bij je, maar de praktijk wijst uit dat je toch heel veel zelf moet doen om nieuwe klanten te krijgen.

Met alleen een website en een Facebookpagina redt je het niet. Vooral als de concurrentie hoog is. Daarom zijn wij nog steeds van mening dat telemarketing nog steeds een goede aanvulling is om online marketing. Je hebt een website die goed gevonden wordt een Facebookpagina die veel volgers heeft, maar toch haal je daar niet het gewenste resultaat uit. Dit komt omdat je het initiatief bij je doelgroep laat liggen. Onze boeken helpen je om de kracht te krijgen zelf het heft in handen te nemen om de telefoon te pakken of/en naar je afspraak toe te gaan om die deal te gaan sluiten.

Wacht niet op je doelgroep, maar kom in contact met je doelgroep. Onze boeken helpen je daarbij. Met praktische tips en voorbeelden die we in de praktijk hebben ervaren. Acquisitie en Sales is niet moeilijk, het is net dat ene succesvolle telefoontje of afspraak die je hebt om de motivatie te krijgen om er mee door te gaan.

Acquisitie en Sales kan je leren, het is het moment om uit je comfortzone te willen stappen!

~André Schraa~

Acquisitie en Sales, koude acquisitie, koud bellen, telemarketing, bedrijven koud bellen, klanten werven, leads genereren, leads werven, lead werving, deals maken, van koud bellen tot de sale, koopvraag stellen, klanten binnen halen hoe doe je dat, klanten werven hoe doe je dat, lead werving hoe doe je dat, groei realiseren, omzet maken, winst maken, bedrijf winstgevend maken, hoe groeit mijn bedrijf, leer verkopen, leer verkoopgesprekken voeren, leer acquisitie gesprekken te voeren, leer acquisitie te doen, leer acquisitie gesprekken voeren, effectief verkopen, acquisitie en sales boeken
Momenteel kost het eBook slechts €7,99.

Bestel de paperback voor slechts € 14,99

Arts To Leads heeft een nieuwe naam Arts To Leads Media & Design

Deze nieuwe naam brengt een actie met zich mee!

Wij willen graag ons portfolio uitbreiden, daarom bouwen wij nu volledig en goed gevonden websites voor slechts € 100,- excl. BTW. Heeft u interesse? Laat dan vrijblijvend uw email adres achter en wij nemen contact met u op!

Uw aanvraag is in behandeling

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Arts To Leads will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.