SEO voor administratiekantoren, marketing voor administratiekantoren, marketing voor boekhouders, facebook voor boekhouders, online marketing voor administratiekantoren, websites voor boekhouders, website voor administratiekantoren, facebook marketing voor boekhouders, acquisitie & sales training en coaching voor boekhouders en accountants, acquisitie voor boekhouders en accountants, online lead generatie voor boekhouders en acountants, websites voor boekhouders en accountants, klantenportefeuille of administratiekantoor verkopen, klantenservice uitbesteden, klantenportefeuille verkopen, acquisitie training voor boekhouders, sales training voor boekhouders, administratiekantoor verkopen

Acquisitie en Sales training voor boekhouders

Wanneer u zichzelf moeilijk kunt profileren als u bij een klant aan tafel zit, dan kunnen wij u hiermee helpen. U kunt een Sales training volgen waar u 1 op 1 getraind wordt. In die Sales training is er ruimte om uw persoonlijke ervaring te benoemen en daar een plan op te maken. Deze training wordt tevens voor kleine groepen gegeven. Op basis van uw behoefte maken we een op maat gemaakte training om uw onderneming tot een nog groter succes te laten groeien. De training is geschikt als opfriscursus of wanneer u nieuwe werknemers in dienst neemt, welke een commerciële functie gaan betreden.

Acquisitie Training voor boekhouders

Acquisitie. Elke ondernemer heeft er wel eens mee te maken gehad. Wellicht tijdens de start van uw bedrijf. In het beginsel wordt men gevraagd en vervolgens krijgt men het idee om ondernemer te worden en een administratiekantoor te starten. We schrijven ons in en gaan starten. Maar dan moeten we nog aan klanten komen, want we willen graag een gezond bedrijf krijgen. We moeten er een redelijke boterham mee verdienen. We schakelen leadgeneratoren in, maar wanneer je bij een prospect aan tafel zit, wil het vaak maar niet lukken. En zelfs als u geen geld wilt investeren, zult u toch echt zelf op zoek gaan naar klanten. Wij bieden een training die geheel op de branche administratie ingesteld is. Door onze jarenlange ervaring in deze branche, hebben wij de perfecte methode ontwikkelt voor deze sector.

hoe krijg ik klanten met een klein budget

De sales training

De sales trainingen zijn geheel persoonlijk en afgestemd op uw situatie. Allereerst is het belangrijk om te weten wat voor persoon u bent.

Bent u introvert dan is het lastig om uzelf te uiten oftewel “te verkopen”. Wij helpen u uit uw comfortzone te stappen. Wij maken een plan, zodat u zich beter kunt presenteren op de manier die u prettig vindt.

Bent u juist extravert, dan kan het toch moeilijk zijn om klanten binnen te halen. Ook voor u maken we een persoonlijk plan om u zelf te presenteren op een manier, waardoor de potentiële klant zich niet overrompelt voelt. Je kan de klant immers ook “te graag” willen.

Wat komt er aan bod tijdens de training

 • Hoe interesseer ik een supect (4 sec regel)
 • Intonatie
 • Bezwaren en hoe te weerleggen
 • Een gesprek voeren
 • Leiding nemen
 • Vraagstelling
 • Houding
 • Koopvraag stellen

Tarieven

Acquisitie Training 1 dagdeel

 • Theorie gedeelte
 • Praktijk gedeelte (samen bellen met een trainer)

Sales Training 2 dagdelen

 • Persoonlijke analyse
 • Theoretische gedeelte
 • Situaties uit de praktijk
 • Persoonlijke situaties bespreken en deze situaties behandelen

Postadres

De Hegen 49

8431 JR

Oosterwolde

andre@art2leads.nl

06 81 72 79 36

Bedrijfsgegevens

Arts To Leads

Kvk: 65140338

BTW: NL104858941B01

Bank: NL61BUNQ2032283409

Arts To Leads heeft een nieuwe naam Arts To Leads Media & Design

Deze nieuwe naam brengt een actie met zich mee!

Wij willen graag ons portfolio uitbreiden, daarom bouwen wij nu volledig en goed gevonden websites voor slechts € 100,- excl. BTW. Heeft u interesse? Laat dan vrijblijvend uw email adres achter en wij nemen contact met u op!

Uw aanvraag is in behandeling

There was an error while trying to send your request. Please try again.

Arts To Leads will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.