Acquisitie training voor boekhouders

Acquisitie Training voor boekhouders en administratiekantoren

Arts To Leads verzorgt samen met een aantal partners Acquisitie Training voor boekhouders. Tevens coachen wij deze branche op diverse vlakken in Sales en Marketing Dit kan zowel klassikaal als individueel verzorgd worden. Op basis van de behoefte wordt een plan van aanpak gemaakt om vervolgens uw succesvolle onderneming tot een nog groter succes te laten groeien. De training is bedoeld voor zowel een nieuwe werknemer als een werknemer die al voor langere tijd bij u in dienst is. Tevens zijn de trainingen geschikt voor mensen die een andere functie of een andere richting binnen uw onderneming zouden willen bekleden.

 

Acquisitie Training voor boekhouders i.c.m. Coaching “On the Job”:

Acquisitie; elke ondernemer heeft er ooit mee te maken gehad. Wellicht tijdens de start van uw bedrijf of die keer dat u een nieuw product in de markt wilde zetten. Het makkelijkst is natuurlijk uw bestaande relaties (warme leads) te benaderen en te informeren over het nieuwe product in het assortiment. Het doel van (bijna) elke ondernemer: uw marktaandeel te vergroten in uw branche. Dit houdt in dat u op een bepaald moment een “blik met suspects” open moet trekken. Uiteindelijk zult u of uw accountmanager koude acquisitie moeten gaan plegen. Maar….. Hoe gaat dat (ook al weer)? Uw kunt natuurlijk uw deuren laten openen door Arts To Leads, maar wellicht dat u beter kunt investeren in een training.

 

Theoretische gedeelte van de training:
  • De “rode draad” van het bellen
  • Hoe interesseer ik de suspect (in 4 sec)
  • Doorzettingsvermogen, discipline en motivatie
  • Verhouding luisteren/spreken
  • Bezwaren en hoe deze te weerleggen
  • Intonatie en enthousiasme
  • Kansen en koopsignalen herkennen
  • Afsluittechnieken
Praktische (coaching) gedeelte van de training:
  • Mogelijkheden tot het doen van rollenspellen
  • Coaching “on the job” (pick up the phone and start dialing)
Toch liever uitbesteden?

Is na het lezen van de mogelijkheden tot training en coaching de drempel alsnog te hoog om zelf de acquisitie op te pakken? Wij doen het graag voor u! Klik hier voor de mogelijkheden en werkwijze. Indien u graag meer wil weten kunt u ons ook bereiken via het contactformulier.

Sales trainingen worden mede mogelijk gemaakt door Eyes II Open.

Acquisitie training voor boekhouders

Facebook
Facebook
Google+
Google+
https://arts2leads.nl/acquisitie-training-voor-boekhouders">
LinkedIn