SEO voor administratiekantoren, marketing voor administratiekantoren, marketing voor boekhouders, facebook voor boekhouders, online marketing voor administratiekantoren, websites voor boekhouders, website voor administratiekantoren, facebook marketing voor boekhouders, acquisitie & sales training en coaching voor boekhouders en accountants, acquisitie voor boekhouders en accountants, online lead generatie voor boekhouders en acountants, websites voor boekhouders en accountants, klantenportefeuille of administratiekantoor verkopen, klantenservice uitbesteden, klantenportefeuille verkopen, acquisitie training voor boekhouders, sales training voor boekhouders, administratiekantoor verkopen
websites voor boekhouders, marketing voor administratiekantoren, marketing voor boekhouders, facebook voor boekhouders, Acquisitie voor boekhouders,

Acquisitie voor boekhouders uitbesteden aan ons

Bent u op zoek naar nieuwe klanten, oftewel leads? Wij werven leads voor boekhouders. Onze methode hebben we in de afgelopen jaar geoptimaliseerd voor enkele en alleen acquisitie voor boekhouders en accountants. Wij werven op een leuke manier nieuwe klanten. We benaderen suspects op een ongedwongen manier. De push manier van veel callcenters wordt door ons niet gebruikt. We zijn van mening dat je op die manier juist geen klanten krijgt. 

Een zekere behoefte manier creëren, dat is wat we doen. We gaan ook echt een gesprek aan met de persoon aan de lijn. We hebben interesse in het bedrijf, maar zorgen wel dat we de leiding houden in het gesprek. Zodoende zullen we door een echt gesprek te hebben, de informatie verkrijgen die we nodig hebben, zodat u een gedegen offerte kunt doen tijdens de afspraak.

Zelf klanten werven?

Wilt u zelf klanten werven? Uiteraard helpen we u daar graag mee en bieden die ondersteuning die u nodig heeft.

Door onze ervaring hebben wij DE methode ontwikkelt die de markt nodig heeft om op een leuke manier klanten te werven middels telefonische acquisitie voor boekhouders. U kunt bij ons een Training volgen om de fijne kneepjes van het benaderen van klanten te leren. Deze methode hebben we ook gebundeld in een boek. 

Online acquisitie voor boekhouders (leads)

Wilt u liever de kosten wat lager houden? Werf dan leads via ons initiatief nueenboekhouder.nl. Leads werven tegen lage prijzen. U zelf presenteren met een pagina op een druk bezochte website met alleen maar potentiële klanten voor boekhouders en accountants. Er zijn vele mogelijkheden om nieuwe klanten te werven en wij maken het allemaal mogelijk.

Postadres

De Hegen 49

8431 JR

Oosterwolde

andre@art2leads.nl

06 81 72 79 36

Bedrijfsgegevens

Arts To Leads

Kvk: 65140338

BTW: NL104858941B01

Bank: NL61BUNQ2032283409